Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Tribunalul București l-a condamnat, în primă instanță, pe bărbatul care a amenințat-o pe jurnalista Emilia Șercan.

 

Fostul ofițer de poliție și-a recunoscut faptele, el fiind condamnat la un an de închisoare cu amânarea executării pedepsei, în baza unui acord de recunoaștere a vinovăției. Decizia de luni a instanței poate fi contestată la Curtea de Apel București.

"Admite acordul de recunoaştere.  Stabileşte inculpatului Bărbulescu Gheorghe Adrian pedeapsa de 1 an închisoare.  În baza art.83 cod penal amână executarea pe un termen de supraveghere de 2 ani. În baza art.486 alin.2 cpp lasaă nesoluţionată acţiunea civilă. Ia act că pentru soluţionarea acţiunii civile form de partea civilă Șercan Emilia a fost investită Curtea de Apel București" este soluția citată de g4media.ro.

Într-un alt proces sunt judecați fostul rector și fostul protector ai Academiei de Poliție, acuzați că l-au instigat pe Bărbulescu să o amenințe pe jurnalistă pentru a înceta investigațiile cu privire la lucrări ale unor angajați de la Academie, care ar fi fost presupus plagiate. Aceștia neagă acuzațiile.

Back To Top