Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Magistrații Tribunalului București au anunțat, luni, verdictul din prima instanță, în dosarul Colectiv. Decizia nu este definitivă.

 

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la opt ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Daniela Niţă - patroana firmei de artificii Golden Ideas Fireworks Artists - a fost condamnată luni de Tribunalul Bucureşti la 12 ani şi 8 luni de închisoare cu executare în dosarul Colectiv. În acelaşi dosar, pirotehniştii Viorel Zaharia şi Marian Moise au fost condamnaţi la 9 ani şi 8 luni de închisoare, respectiv la 10 ani de închisoare. Cristian Niță, directorul firmei, a primit 3 ani și 6 luni de închisoare.

Celor trei patroni ai clubului Colectiv - Alin George Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu - au fost condamnați la câte 11 ani şi 8 luni închisoare. Ei au fost judecați pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă în formă agravantă, vătămare corporală din culpă în formă agravantă şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

În același dosar, doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, George Matei şi Antonina Radu, care au verificat clubul Colectiv fără a lua măsurile legale în privinţa respectării normelor PSI, au fost condamnaţi de Tribunalul Bucureşti la câte 9 ani şi 2 luni de închisoare.

Back To Top