Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Ministerul Afacerilor Interne a anunțat că duminică, pe 22 decembrie, cu prilejul împlinirii a 30 de ani de la revoluția din 1989, va deschide în premieră vizitatorilor spații care nu au mai fost vizitate, precum arestul fostei Securități.

 

"Vă așteptăm la ora 12:08 să păstrăm împreună un moment de reculegere în Piața Revoluției! La 12:09, oră la care Elena și Nicolae Ceaușescu au decolat cu elicopterul de pe acoperișul Ministerului Afacerilor Interne, vom deschide porțile pentru a vizita clădirea unde a funcționat Comitetul Central al Partidului Comunist Român până în data de 22 Decembrie 1989 și locul de unde a condus România Nicolae Ceaușescu. Veți avea acces în spații care nu au fost niciodată deschise publicului, cum sunt și arestul fostei Securități, aflat în subsolul CC, sau balconul de la etajul 1, de unde dictatorul Nicolae Ceaușescu s-a adresat pentru ultima dată românilor", se arată într-un comunicat al MAI.

În sediul Ministerului vor fi prezentate și două expoziții cu documente și fotografii de referință: „Expoziție documentară dedicată Revoluției din Decembrie 1989”, organizată sub egida Arhivelor Naționale, și „Revoluția din Decembrie 1989 – 30 de ani” cu imagini din arhiva Agenției Naționale de Presă Agerpres.

De asemenea, în premieră va fi expus automobilul folosit de Nicolae Ceaușescu pentru deplasările oficiale, precum și autovehicule care au aparținut Securității Statului și Miliției.

"Fiind obiectiv militar, vizitatorii trebuie să prezinte la intrare un document de identitate, iar copiii sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult. Intrarea se poate face până la ora 16.00, iar ieșirea până la ora 17.30, deoarece este necesară pregătirea fațadei MAI pentru următorul moment video de la ora 18:00. Împreună cu Guvernul României, Asociația Geeks For Democracy și Asociația 21 Decembrie se va organiza un eveniment de lumină și culoare în fața sediului fostului CC, unde vor fi proiectate imagini inedite din perioada 1945-1989, precum și imagini din zilele Revoluției din Decembrie 1989. Totodată, se va face apelul solemn prin rostirea numelor Eroilor martiri căzuți în Decembrie 1989", se mai arată în comunicatul MAI.

Back To Top