Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Mai mulţi copii ar putea primi mâncare caldă la şcoală de anul viitor. Ministerul Educaţiei propune extinderea programului pilot ”Masă caldă” de la 50 la 100 de şcoli. Bugetul estimat al proiectului ar ajunge astfel la puţin peste 66 de milioane de lei pe an.

 

Ministerul Educaţiei a supus dezbaterii publice, pentru 15 zile, un proiect de ordonanţă de urgenţă prin care propune extinderea programului pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din învăţământul preuniversitar de stat de la 50 la 100 de unităţi învăţământ, informează news.ro. "Cele 100 de unităţi învăţământ cu grade de complexitate şi particularităţi educaţionale diferite, propuse pentru a fi cuprinse în program, sunt dispuse echilibrat la nivel naţional, în medii rezidenţiale diverse - Urban (mare, mic, central, periferic)/ Rural (mare, mic, accesibil, greu accesibil, izolat), şi vor avea statut de unităţi de învăţământ pilot, conform prevederilor legale în vigoare, în care se va implementa programul", se arată în proiect.

Din judeţul Prahova, pea celor 100 de unităţi propuse la nivel naţional apar doar două unităţi, Şcoala GImnazială Şotrile şi Şcoala Gimnazială Poseştii Pământeni.

Back To Top