Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, cere o situație clară a subvențiilor acordate firmelor, pentru stimularea angajării unor persoane din categorii cu șanse mici de încadrare în muncă.

 

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a semnat un ordin prin care a cerut Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă să publice, până pe 10 ianuarie, situația subvențiilor acordate angajatorilor, de la bugetul de stat.

"Ca să facem treabă, mai întâi curățăm! Cea mai bună curățenie: scoatem totul la lumină. Mâine dimineață Ordinul prin care cer să se centralizeze și să se publice subvențiile, la zi, din toată țara, pentru angajarea șomerilor, pleacă spre ANOFM. Mulți bani europeni au fost la dispoziția AJOFM-urilor pentru a le acorda firmelor ca să angajeze persoane peste 18 ani sau peste 45. Vom afla cum s-au dat, transparent sau preferențial, și ce s-a întâmplat cu banii. Mă interesează rezultatele. Nicio firmă care a făcut treabă nu are de ce să fie deranjată de măsura mea. Vrem același lucru: corectitudine și cât mai mulți oameni în piața muncii din România. Nu regret că mai și deranjez - lucrurile care nu sunt în regulă", a anunțat Violeta Alexandru într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Foto cu caracter ilustrativ

Back To Top