Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Au fost reluate protestele, în mai multe instanțe din țară, care de astăzi și-au suspendat activitatea pe termen nelimitat, pe fondul nemulțumirilor provocate de eliminarea pensiilor de serviciu.

 

Curtea de Apel Bucureşti a anunţat, marţi, ca adunarea generală a hotărât, "cu unanimitate, că iminenţa abrogare a dispoziţiilor legale care consacră pensia de serviciu pentru judecători este de natură a încălca independenta şi a afecta statutul constituţional al acestora."

Adunarea generală a judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti a hotărât, cu majoritate, suplimentarea ordinii de zi şi suspendarea activităţii de judecată începând cu data de 22 ianuarie 2020 şi până la revenirea celorlalte puteri ale statului asupra demersului de eliminare a pensiei de serviciu a magistraţilor.

Decizii similare au fost luate și la Tribunalul București, Tribunalul Buzău și Curtea de Apel Alba Iulia.

Curtea de Apel Ploiești a transmis, marți după-amiază, că Adunarea Generală a Judecătorilor din cadrul instanței a hotărât că "abrogarea reglementării legale, ce stabilește acordarea pensiei de serviciu magistraților, contravine jurisprudenței Curții Constituționale a României ce consacră principiul independenței judecătorilor, precum și exigențelor actuale pe care importante documente internaționale le exprimă în mod direct, cu privire la drepturile acestora, în considerarea importanței rolului lor în apărarea statului de drept. Concluzionând, orice demers de eliminare a pensiei de serviciu a magistraților este contrar dispozițiilor art. 124 alin. 3 din Constituție, care prevăd că «judecătorii sunt independenți și se supun numai legii»".

Camera Deputaţilor va da, pe 28 ianuarie, votul final pe proiectul pentru eliminarea pensiilor speciale, a anunţat luni Marcel Ciolacu, precizând că va fi exclus amendamentul prin care sunt eliminate indemnizaţiile speciale pentru sportivi şi personalităţi.

Back To Top