Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

80 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate în ultima săptămână la INSP, cele mai multe fiind în judeţele Suceava, Satu Mare şi Neamţ. Astfel, numărul total al îmbolnăvirilor de rujeolă a ajuns în acest sezon la 19.461, din care 64 de decese.

 

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anunţat că, în perioada 17-21 februarie, au fost raportate încă 80 de cazuri nou-confirmate de rujeolă, în zece judeţe şi în municipiul Bucureşti. Cele mai multe cazuri de rujeolă au fost confirmate în Suceava - 21. Alte 19 cazuri au fost raportate în Satu Mare, 16 în Neamţ, şapte în Timiş, şase în Maramureş, trei în Sălaj, câte două în Arad, Bucureşti şi Iaşi, în timp ce în judeţele Hunedoara şi Sibiu a fost raportat câte un caz, informează România TV. De data aceasta, Prahova scapă de probleme.

Numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până în 21 februarie ajunge astfel la este 19.461, din care 64 de decese, mai arată sursa citată, amintind că rujeola (pojarul) este o boală infecţioasă care adesea duce la complicaţii.

Back To Top