Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, joi, că 87% dintre persoanele decedate săptămâna trecută, diagnosticate ca fiind infectate cu noul coronavirus, aveau comorbidităţi. În cazul celorlalți, decesul a fost cauzat de virusul care a provocat insuficiență multiplă de organe.

 

"Noi ne-am propus să raportăm toate persoanele vindecate, dar şi cele decedate, care au fost infectate cu coronavirus. Nu spunem că au murit de coronavirus. Uitaţi-vă că, în ultima săptămână, 87% din cazurile de deces aveau comorbidităţi. Acea boală, leucemia sau boala cronică, nu o avea de ieri, să spun că astăzi a fost momentul în care acea boală a decompensat. Un cumul de factori - infecţia cu coronavirus, precum şi bolile coexistente au dus la deces", a explicat pentru un post central de televiziune Nelu Tătaru, notează Agerpres. Acesta a spus că restul deceselor a survenit doar din cauza infecţiei cu noul coronavirus, ca urmare a unei insuficienţe multiple de organe.

"Cele pe care regăsim fără comorbidităţi şi pe care le găsim, să spunem, cu insuficienţă multiplă de organe, iar necropsia ne dezvăluie modificările organelor: pulmonar cerebral sau vascular (...) Noi când facem raportare prin Grupul de Comunicare Strategică avem şi comorbidităţile la fiecare dintre cei decedaţi (...) În ultima săptămână, 87% dintre cei decedaţi sunt şi cu comorbidităţi. Practic doar 13% au doar infecţia cu coronavirus", a declarat ministrul Sănătăţii.

Potrivit ministrului, Germania, de exemplu, raportează doar decesele persoanelor infectate cu coronavirus și care nu sufereau de alte afecţiuni.

Back To Top