Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

După 15 mai, când va interveni relaxarea după starea de urgență, masca va deveni un accesoriu obligatoriu. Va trebui purtată în toate spațiile închise aglomerate, de la mijloace de transport în comun până în magazine și la serviciu. Cine nu respectă această regulă riscă sancțiuni, dar acestea vor fi introduse gradual, după o perioadă în care oamenii se vor obișnui cu noua normalitate, a explicat luni seara, la Digi24, prim-ministrul Ludovic Orban.

 

Ludovic Orban a mai spus că autorităţile au făcut demersuri pentru a se asigura că există suficiente măşti de protecţie pe piaţă şi nu se aşteaptă ca prețurile lor să fie exagerat de mari. Ministerul Educaţiei va face achiziții de măşti, pentru a le pune la dispoziția elevilor care în perioada 2-12 iunie vor veni la pregătire pentru examenele naţionale. De asemenea, împreună cu Ministerul Muncii, cel mai probabil în această săptămână va fi pregătit și adoptat un act normativ pentru ca persoanelor vulnerabile, care sunt sub incidenta legii privind venitul minim garantat, să le fie furnizate măști gratuit, a anunțat Ludovic Orban.

Întrebat dacă cei care nu vor purta măști vor fi sancționați, premierul a răspuns că va exista cu siguranță o sancțiune, dar aceasta se va aplica după o anumită perioadă de obișnuire cu noua normă. „Cred că lucrurile trebuie să se dezvolte gradual, nu trebuie să ne apucăm să sancţionăm oamenii. Trebuie ca oamenii să se obişnuiască cu purtatul măştii, să învețe să aibă măști la ei, de asemenea şi angajatorii să asigure măşti pentru personal”, a spus Ludovic Orban, luni seară, la Digi 24.

(Sursa foto: Digi24)

Back To Top