Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Guvernul a întocmit şi transmis către Parlament un proiect de lege care vizează starea de alertă, măsurile care se vor aplica în România după 15 mai, când ieşim de sub starea de urgenţă, dar şi noile sancţiuni, stabilite după ce precedenta ordonanţă pe această temă a fost declarată neconstituţională. Chiar şi cu o procedură parlamentară de urgenţă, legea nu poate fi promulgată şi publicată în Monitorul Oficial mai devreme de 15 mai. Iar dacă apar întârzieri în procedura legislativă, atunci perioada de aşa-zis vid legislativ s-ar putea prelungi, de la câteva ore la câteva zile cel puţin.

 

Conform procedurii stabilite, Senatul dezbate şi votează marţi proiectul de lege, iar miercuri este rândul Camerei Deputaţilor, care este, implicit, for decizional. Deputatul de Prahova Roberta Anastase, preşedintele PNL Ploieşti, a comentat marţi această procedură, într-o conferinţă de presă organizată în sistem de videoconferinţă, explicând că măsurile pot intra în vigoare pe 15 mai dacă nu vor exista piedici din partea "PSD-ului şi sateliţilor săi".

"Miercuri este votul în Camera Deputaţilor, după care urmează o perioadă pentru eventuale contestaţii. Fiind vorba despre o procedură de urgenţă, această perioadă este de două zile. După acest termen, care curge din momentul anunţării rezultatului votului în Camera Deputaţilor, preşedintele poate să semneze pentru promulgare, iar apoi legea se publică în Monitorul Oficial. Conform calculelor, acest lucru se poate întâmpla vineri. Mi-e greu să anticipez reacţia PSD-ului şi a sateliţilor", a declarat Roberta Anastase, răspunzând întrebărilor unei jurnaliste referitoare la criticile aduse de reprezentanţii PSD proiectului de lege, la care se adaugă şi o nouă contestaţie din partea Avocatului Poporului.

Back To Top