Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Prin structurile abilitate ale M.A.I. au fost întocmite, până în prezent, 568  de dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal, se arată în raportarea oficială transmisă miercuri de Grupul de Comunicare Strategică din subordinea Ministerului Afacerilor Interne. Polițiștii și jandarmii au depistat, în ultimele de 24 de ore, 107 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 42.700 de lei, se mai arată în bilanţ.

 

Asta înseamnă că, în medie, o amendă a avut valoarea de 399 de lei. Putem să rotunjim la 400 şi tot rămânem la o valoarea considerabil mai mică decât până săptămâna trecută şi, mai ales, până în decizia CCR, când erau foarte dese amenzile de 2.000 de lei.

Revenind la bilanţul oficial, de la intrarea în vigoare a Ordonanței Militare nr. 2 și până în prezent, au fost plasate în carantină instituționalizată 2.302 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 223 persoane aflate în carantină au părăsit locația în care au fost plasate, pentru acestea  fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile, mai arată Grupul de Comunicare Strategică.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 14.313 de  persoane. Alte 18.980 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Back To Top