Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Fostul partener de afaceri într-o firmă offshore cu Adrian Streinu Cercel, Ion Berciu, a câștigat în ultimii ani contracte de milioane de lei cu spitale din întreaga țară. Printre unitățile medicale care au avut contracte cu această societate se numără și Institutul de Boli Infecțioase "Matei Balș", condus de Streinu Cercel, dezvăluie Europa Liberă. Iar legătura nu se oprește aici. Fiica acestuia este atât angajată a spitalului, cât și la clinica privată a familiei Berciu, care are contract cu Institutul "Matei Balș".

 

Potrivit romania.europalibera.org, Institutul Balș a încheiat cu firma Ducos Trading SRL două contracte cadru, pentru reactivi și consumabile, în valoare de 4.369.680 de lei, respectiv pentru „consumabile terapie intensivă”,  în valoare de 4.077.702 de lei.

Potrivit Libertatea, aceeași firmă a livrat statului 1,2 milioane de măști de protecție aduse din China, în valoare de 5 milioane de euro, care au fost distribuite în spitale de Unifarm, dar care au fost retrase în urma unei alerte la nivel european.

Conform Registrului Comerțului, Ducos Trading SRL este o firmă controlată de Ion Berciu și Jan Ionică. Potrivit datelor furnizate de aceeași sursă, pentru romania.europalibera.org,, până anul trecut, Therapy Room SRL era controlată 100% de Ducos Trading, iar pe 11 aprilie 2019, în acționariatul Therapy Room intră Ioana Rodica Berciu, soția lui Ion Berciu. În echipa de medici apare și fiica mai mare a lui Streinu Cercel, care, mai scrie site-ul amintit, este din 2015 și medic primar boli infecțioase la institutul condus de tatăl său, are doctorat luat sub coordonarea tatălui și este conferențiar la Facultatea de Medicină la catedra de boli infecțioase, unde se află și tatăl său.

Întreaga anchetă poate fi citită pe romania.europalibera.org.

Back To Top