Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Daniela Coța, vicepreşedinte al PSD Sălaj şi acţionar în cadrul clubului, ACS Volei Municipal Zalău, și soțul Acesteia, Vasile Coța, președintle asociației ACS Volei Municipal Zalău, au fost arestați preventiv, vineri, într-un dosar de obținere ilegală de fonduri și delapidare.

 

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, Sorin Flonta, a declarat că acuzaţiile în acest dosar sunt de obţinere ilegală de fonduri, cu un prejudiciu de 1,2 milioane de lei, respectiv delapidare, cu un prejudiciu estimat la 1,9 milioane de lei, dar că ancheta este în curs. "Sumele menţionate nu sunt definitive. Însă se mai administrează probe în acest dosar şi s-au mai făcut cercetări inclusiv după reţinerea celor doi, care au calitatea de suspecţi. Decizia reţinerii pentru 24 de ore s-a luat în funcţie de mai multe aspecte vizând gravitatea infracţiunilor, valoarea estimată a prejudiciului şi faptul că după începerea cercetărilor şi solicitarea documentelor de la Club Volei Municipal Zalău s-a încercat zădărnicirea aflării adevărului în cauză, prin întocmirea unor înscrisuri destinate să creeze aparenţa unei alte stări de fapt decât cea reală", a declarat Sorin Flonta, pentru Agerpres.

Joi, Vasile și Daniela Coța au fost reținuți pentru 24 de ore, ulterior fiind arestați preventiv în dosarul în care procurorii din Sălaj anunțau, acum două săptămâni, începerea urmăririi penale in rem.

"Cercetările ce se efectuează în dosar vizează modul în care Asociaţia Club Sportiv Volei Municipal Zalău a obţinut finanţări nerambursabile din bugetul local al municipiului Zalău în perioada 2016-2020 şi modul în care au fost gestionate, ulterior obţinerii, sumele de bani provenite de la bugetul local", se preciza, la vremea respectivă, într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, citat de Agerpres.

Daniela Coţa, preşedintele Organizaţiei Femeilor Social Democrate (OFSD) Sălaj şi vicepreşedinte a organizaţiei judeţene a PSD, a fost suspendată, ieri, din calitatea de membru al PSD, a anunțat romaniatv.net. Coța a fost consilier de stat pe probleme de tineret şi sport al premierului Viorica Dăncilă, viceprimar al municipiului Zalău şi candidat al PSD la alegerile parlamentare din 2016.

Foto: bzc.ro

Back To Top