Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

După moţiunea simplă care vizează pe ministrul Educaţiei, PSD a depus una şi pe numele ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela. Într-o moţiune intitulată, pompos, „Democraţia românească în derivă. Cu Vela ruptă, în timp de pandemie”, iniţiatorii reclamă că Vela a generat haos prin măsurile adoptate în timpul crizei, multe dintre ele "întoarse" de CCR, şi a impus şi o "taxă mascată pe coronavirus".

Semnatarii moţiunii solicită demiterea ministrului de Interne, susţinând că prin ordonanţele militare emise acesta a luat „un lung şir de decizii contradictorii” şi a impus o serie de interdicţii pe care, ulterior, le-a anulat, relatează Digi24. Social-democraţii mai susţin că datele despre pandemie au fost „falsificate” şi „se oferă doar informaţii care descriu o imagine mai bună decât realitatea, privând cetăţenii de posibilitatea de a-şi forma o opinie corectă cu privire la (...) riscul real de transmitere a noului virus”. Senatorii PSD asociază numele ministrului Vela cu „haosul”, îl acuză că „a gestionat lamentabil venirea în ţară a circa un milion de cetăţeni români” şi că a făcut din amenzi „o taxă mascată pe coronavirus”.

Moţiunea simplă va fi dezbătută începând cu ora 15.00.

Back To Top