Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
Raed Arafat, subsecretar de stat demisionar al Ministerului Sănătăţii, a făcut public, ieri-seară, felul în care a fost exclus de la discuţiile despre proiectul noii legi a sănătăţii. raed_arafat2
Arafat a replicat, în acest fel, acuzaţiilor lui Traian Băsescu, care spusese că, în loc să vorbească în presă despre nemulţumirile pe care le are faţă de noua lege, ar fi fost corect să-i comunice observaţiile superiorului său, ministrul sănătăţii.


Raed Arafat: „De cel puţin trei luni încerc să vorbesc cu o comisie despre proiectul legii sănătăţii. Din Comisie fac parte Vlădescu (n.r. - consilier prezidenţial), Păunescu şi Duţă.

După a doua discuţie am fost blocat de Vlădescu (Cristian - n.r. – şeful Comisiei prezidenţiale pentru Sănătate de la Controceni), care nu a mai acceptat ca la nicio discuţie privind proiectul să particip şi eu.

La solicitarea lor, a celor trei, nu am mai fost primit la discuţii. Nu aş fi ieşit să discut public acest subiect dacă nu aş fi fost considerat duşmanul reformei sanitare".Back To Top