Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Camera Deputaţilor a respins miercuri, cu 209 voturi, Ordonanţa prin care Guvern amâna aplicarea dublării alocaţiilor copiilor până la 1 august. Proiectul merge la şeful statului, care îl poate promulga sau îl poate ataca la Curtea Constituțională.

 

Lia Olguța Vasilescu susține că, până la finalul anului, pentru aplicarea acestei măsuri ar fi nevoie de în jur de 3 miliarde de lei.

”Haideți, nu mai blocați impozitarea pensiilor speciale și sigur că putem crește alocațiile și pensiile conform legii dacă și dumneavoastră veți fi de acord cu anularea pensiilor speciale. Românii vor putea să facă diferența între un PSD care susține pensiile speciale și un PSD care vrea să facă o chestiune populist, politic, demagogic. Vă vom forța să renunțați la frăția cu pensiile speciale”, a declarat Florin Roman, deputat PNL, citat de HotNews.

În luna ianuarie, președintele a promulgat legea legea ce prevedea dublarea alocaţiei de stat pentru copii, la 300 de lei, respectiv 600 de lei pentru copiii cu handicap și cei de până la doi ani.

Back To Top