Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Evoluția pandemiei la nivel național, după relaxarea restricțiilor din 15 mai și 1 iunie, respectiv apariția de noi focare de coronavirus, va duce, probabil, la prelungirea stării de alertă, a avertizat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

 

Acesta a subliniat, într-o intervenție la un post central de televiziune, că măsurile de relaxare trebuie însoțite de respectarea normelor de prevenire a răspândirii virusului, iar așa românii ar putea spera la o revenire până aproape de normalitate, probabil spre sfârșitul lunii iulie-începutul lunii august.

În ceea ce privește jumătatea acestei luni, când ar putea fi luate noi măsuri de relaxare, ministrul Sănătății spune că este foarte probabil ca starea de alertă să fie prelungită. "Încă suntem în stare de alertă, iar evoluţia din aceste zile va decide, la nivelul Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, prelungirea sau nu a stării de alertă. Dacă nu o să mai fie stare de alertă o să avem relaxare, deşi mi-e greu să cred acest lucru. Ne trebuie o evaluare completă, iar 15 iunie nu cred că va fi data la care să nu mai prelungim starea de alertă, având în vedere şi evoluţia, focarele noi şi faptul că încă avem o transmitere în comunitate", a avertizat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Back To Top