Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Un elev de clasa a VIII-a, din Iași, și o elevă de clasa a XII-a, din Gura Humorului (jud. Suceava) au fost testați pozitiv la câteva zile după ce au început să participe la cursurile organizate în școli, în vederea pregătirii examenelor naționale.

 

Elevul din Iași a participat, săptămâna trecută, timp de două zile, la cursurile organizate la școală, pentru pregătirea Evaluării Naționale. Împreună cu toată familia a fost testat pentru coronavirus după ce s-a dovedit că bunica sa era infectată. Aceasta a fost testată întrucât urma să fie supusă unei intervenții chirurgicale.

S-a dovedit că toată familia era infectată.

După aflarea rezultatelor, 11 persoane cu care elevul a intrat în contact, colegi de-ai săi și profesori, au fost plasați în izolare la domiciliu, anunță Digi 24. Reprezentanții colegiului liceului au spus că băiatul a fost asimptomatic.

Aceeași sursă a prezentat, marți dimineață, și un al doilea caz, al unei eleve din Gura Humorului. Fata, din clasa a XII-a, a participat la cursuri timp de o săptămână, înainte să fie testată pozitiv.

În perioada 2 - 12 iunie, unitățile de învățământ din toată țara organizează cursuri de pregătire în vederea susținerii examenelor naționale. Prezența nu este obligatorie, iar elevii trec zilnic printr-un triaj epidemiologic.

Back To Top