Categorie: Știri naționale

Proiectul de investigații jurnalistice Rise are un nou președinte și un nou director executiv. De asemenea, au fost schimbări și board, după alegerile organizate pentru noua structură a organizații.

 

Rise Project - o organizație non-profit - își reevaluează structura la fiecare doi ani, explică paginademedia.ro, care prezintă noutățile după alegerile de vineri.

Noul președinte al Rise Project este Romana Puiuleț, unul dintre co-fondatorii Rise, și îl va înlocui pe Paul Radu care nu a mai candidat pentru poziția amintită.

Director executiv este, de azi, Agnes Nicolaescu, în locul lui Attila Biro, iar din board-ul condus de Romana Puiuleț fac parte și Daniel Bojin, Paul Radu, Mihai Munteanu - editor Rise Project.

Din echipa Rise Project mai fac parte Victor Ilie, Elena Dumitru, Sergiu Brega, Attila Biro, Cristi Ciupercă, Ionuț Stănescu, Roxana Jipa, Andrei Ciurcanu, Mihai Pogan, Matt Sarnecki, mai scrie paginademedia.ro.

Rise Project este un proiect de investigații jurnalistice lansat în 2012 de Romana Puiuleț, Daniel Bojin, Paul Radu, Cristi Ciupercă și Mihai Munteanu.

Foto: Facebook/ Rise Project

Back To Top