Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

O nouă investigație RISE PROJECT dezvăluie cum milioane de măști de protecție au ajuns pe piața românească în baza unor documente neconforme și false.

 

Jurnaliștii de la Rise Project scriu că, din cele peste 60.000 de companii care produc în China măști medicale și echipamente de protecție individuală, jumătate nu existau anul trecut, înainte de pandemie, după cum apreciază producătorii europeni. 

Marfa unei firme de acest tip (Dongguan City Xinyuan Nonwoven Co. Ltd), importate la noi de o triadă chineză cu puternice conexiuni interlope, a invadat piața. Măștile sunt puse la vânzare online și pe grupuri de facebook, unde se negociază în cantități de zeci de milioane, și au intrat în România cu documente neconforme și false, sub ochii angajaților de la Direcția Generală a Vămilor.

În noua anchetă publicată pe acest subiect, Rise Project arată România a fost inundată de măști cu certificate false. Chiar directorul de vânzări al uneia dintre firme recunoaște că ”90% din ce a existat pe piața românească a fost cu certificate din astea (nr ECM - Ente Certificazione Macchine, o firmă italienească neacreditată să certifice echipamente de protecție și acum este acuzată că a eliberat documente fără acoperire legală, folosite de grupări criminale pentru marfă contrafăcută). Ca să obții de la ANMDM o acreditare durează șase luni. Nicio firmă din România nu aveau cum să obțină avizul respectiv în timp”.

Alte firme care apar pe asemenea certificate sunt din Polonia, Marea Britanie sau Germania.

RISE PROJECT a descris, aici, întreaga schemă care ar fi adus în țară mare parte din măștile de protecție comercializate pe piața din România.

Foto: riseproject.ro

Back To Top