Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Din acest weekend, purtarea măștii de protecție inclusiv în spațiile deschise aglomerate a devenit obligatorie în zeci de județe. Comitetele pentru Situații de Urgență au stabilit reguli specifice pentru fiecare zonă în parte.

 

În Dâmbovița, autoritățile au anunțat că de duminică, 2 august, "purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, prezente în spatiile publice deschise, cum ar fi piețele, târgurile, oboarele, talciocurile, zonele de așteptare (stații de autobuz, peroane din gări, autogări și alte asemenea), parcuri publice, zonele în care se desfășoară serbări publice sau pelerinaje, exteriorul lăcașurilor de cult, zona cimitirelor, exteriorul obiectivelor turistice", conform unei informări transmise de Prefectură. Obligativitatea purtării măștii în spațiile enumerate se instituie în intervalul orar 06:00 – 23:00.

"Totodată, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi hotărârea numărul 38 din 1 august 2020.

Astfel, au fost stabilite, la propunerea specialiștilor, zonele în care este limitat(06.00-23.00) programul teraselor, barurilor, operatorilor de jocuri de noroc și altora asemenea, cu scopul limitării răspândirii noului tip de coronavirus (COVID-19). Printre zonele enumerate se regăsește și județul Dâmbovița.

Măsura intră în vigoare începând din, 2 august, ora 12.00, este valabilă 14 zile și poate fi prelungită numai prin hotărâre CNSU", a mai anunțat Prefectura Dâmbovița.

Back To Top