Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, crede că  e probabil ca aproximativ " jumătate de milion de oameni din România să fi trecut deja prin boală".

 

Rafila a explicat, la Digi 24, că în momentul apariției unei astfel de infecții virale "numărul de cazuri diagnosticate este mult mai mic decât numărul real de cazuri pentru că foarte multe persoane sunt asimptomatice sau fac forme ușoare care nu îi determină să nu se prezinte la medic".

"Probabil că circa jumătate de milion de oameni din România au trecut deja prin boală, dar dacă ne gândim procentual, asta înseamnă undeva în jur de 2,5% și asta înseamnă că avem un coeficient de multiplicare între 8 și 10, între numărul de cazuri diagnosticate și numărul real de cazuri. Acest lucru a fost dovedit în toate țările care și-au încheiat studiile de seroprevalență. Al nostru este în curs de desfășurare la nivelul INSP. Probabil că cifrele vor fi între 2 - 3% seroprevalență, adică persoane care au trecut prin infecție în România", a declarat, pentru sursa citată, reprezentantul României la OMS.

Acesta spune că "suntem foarte departe" de imunizarea în masă.

Back To Top