Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

CODUL RUTIER 2020 - Șoferii riscă amenzi usturătoare dacă își montează pe mașini sisteme sonore antifurt neconforme. Regulile ţin de nivelul sonor și durata sunetului emis, iar amenzile pentru cei care încalcă legea merg până la 3.000 de lei.

Legislația actuală stabilește caracteristicile pe care trebuie să le aibă sistemele sonore antifurt. Astfel, semnalul emis de alarma antifurt nu trebuie să fie mai lung de un minut. În plus, intensitatea semnalului sonor nu trebuie să depășească un anumit prag fonic, informează România TV. Potrivit Regulamentului de aplicare a Codului rutier, sunt interzise și alarmele auto extrem de sensibile și care se declanșează la simpla trecerea a unui alt autoturism.

Astfel, posesorii de autovehicule care încalcă prevederile legislației rutiere riscă amenzi contravenționale din clasa a IV-a de sancțiuni, adică amenzi cuprinse între 9 și 20 de puncte-amendă, mai arată sursa citată. Socotind faptul că, în acest an, punctul-amendă are valoarea de 145 de lei, amenzile pe care le-ar putea primi cei care utilizează alarme auto care nu respectă regulile impuse de lege oscilează între 1.305 lei și 2.900 de lei.

Back To Top