Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a decis introducerea de restricții în localitățile Spermezeu și Șieuț, unde incidența cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19, în ultimele 14 zile, este mai mare de 1,5/1000 locuitori.

 

Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud din data de 5 septembrie, când a fost prezentată situația actualizată a unităților administrav-teritoriale din județul Bistrița-Năsăud, din perspectiva Hotărârii Guvernului nr. 668/2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 16 august 2020, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,relatează Digi24.

Vor fi restricționate activitățile restaurantelor, cafenelelor, sălilor de jocuri. Restricțiile vor fi ridicate când incidența cazurilor va ajunge mai mică sau egală cu 1,5/1000 de locuitori.

Back To Top