Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
raed_arafat2Doctorul Raed Arafat a fost reprimit în Ministerul Sănătăţii pe funcţia pe care a părăsit-o săptămâna trecută. Revenirea lui a fost oficializată printr-o conferinţă de presă susţinută azi după-amiază, alături de ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli. 

Citiţi, mai jos, câteva fragmente din declaraţiile făcute de Raed Arafat:"Nu am demisionat din orgoliu sau să pun pe cineva într-o situaţie dificilă. La momentul actual este normal să mă întorc".

"Anumite proteste au început pentru susţinerea mea, dar la momentul actual este o situaţie politico-socială care nu mai are legătură cu doctorul Arafat. Mesajul pe care oricine poate să îl spună este să se evite violenţa".

"Legea actuală permite sistemului privat să existe, există chiar şi acces la fondurile publice pentru anumite activităţi".

"Pe tema urgenţei, discuţiile vor fi pe tema dezvoltării sistemului. Discuţia va permite mai multor experţi să exprime punctul lor de vedere şi să contribuie la elaborarea unei legi bune a sănătăţii".

"Eu m-am întors în baza unor discuţii. Bănuiesc că lumea a înţeles şi a agreat această întoarcere".

"Am vorbit cu domnul ministru şi am afirmat că nu am nicio problemă în a reveni în poziţia în care am fost. Azi-dimineaţă am vorbit cu domnul preşedinte, după care am avut o discuţie cu domnul prim-ministru, care a decis că mă pot întoarce. A fost o discuţie pe documente şi pe date, de aproximativ o oră, între oameni adulţi".

"Personal am fost şocat de susţinerea populaţiei şi de încrederea pe care o are populaţia în doctorul Arafat. Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut şi au comentat". 

"Mi-am dat demisia, dar am spus că sunt dispus să revin în orice situaţie, pentru că rămân persoana tehnică care se ocupă de dezvoltarea sistemului de urgenţă".

"Motivul pentru care am plecat nu mai este, la această oră este retrasă legea, şi este normal ca în urma unei discuţii la invitaţie domnului preşedinte şi a primului ministru, am acceptat să revin la aceeaşi funcţie".
Back To Top