Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Draga Olteanu Matei a ajuns, în comă, la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iași. Potrivit reprezentanților unității sanitare, în câteva ore, starea actriței s-a mai îmbunătățit, aceasta fiind stabilizată.

 

Actrița Draga Olteanu Matei a fost stabilizată după câteva ore de tratament și perfuzii cu sânge, și-a revenit parțial, este conștientă și poate comunica.

Conform șefei UPU, Diana Cimpoeşu, citată de Agerpres, actrița și-a revenit din starea comatoasă după ce medicii au interveni rapid cu tratament de specialitate și perfuzii.

„Doamna a ajuns transferată de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ din cauza unei hemoragii digestive superioare. A fost evaluată în urgenţă, s-a făcut transfuzie de sânge. E vorba despre o hemoragie importantă. Este internată în acest moment în ATI. Este conştientă, comunică cu echipa medicală. S-au început manevrele diagnostice şi terapeutice. Starea doamnei este stabilă după primele manevre terapeutice, în primul rând după transfuzia de sânge, reumplerea volemică şi toate celelalte tratamente care s-au făcut în urgenţă şi se continuă în ATI” , a declarat cadrul medical, pentru sursa citată.

Draga Olteanu Matei a fost transferată de la Spitalul Piatra Neamţ întrucât această unitate este spital COVID.

Back To Top