Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Un incendiu violent a izbucnit, sâmbătă seară, în secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. Ministrul Sănătății și ISU Neamț anunță că 10 persoane, pacienți, au murit, iar alte victime sunt în stare critică.

 

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat, sâmbătă seară, că „opt persoane din salonul în care s-a produs incendiul şi două din cel alăturat au decedat”. De asemenea, sunt șapte persoane în stare critică, inclusiv medicul de gardă, care ar avea arsuri pe 80% din suprafața corpului, potrivit purtătoarei de cuvânt a ISU Neamţ Irina Popa, citate de News.ro.

Tătaru a mai declarat că, din primele cercetări ale pompierilor, incendiul ar fi izbucnit de la un scurtcircuit.

La Piatra Neamț a fost activat Planul Roșu de Intervenție. ISU a acționat cu o autospecială pentru transport victime multiple şi 2 ambulanţe SMURD cu medic de la Neamț, o autospecială pentru transport victime multiple şi 2 ambulanţe SMURD cu medic de la Iași, o autospecială pentru transport victime multiple de la Bacău, o autospecială pentru transport victime multiple de la Suceava. De asemenea, au fost mobilizate nouă ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Neamț, iar pentru transportul mijloacele de la ISU BC şi ISU SV au fost încadrate cu personal medical de la Spitalul Judeţean Iaşi.

Secția ATI a fost singura afectată de incendiu.

Spitalul Județean Piatra Neamț este spital Covid.

Update: "Secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetuluide pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție va preluaancheta în cazul incendiului de la Secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Piatra Neamț. Cauza a fost înregistrată inițial pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, care s-a sesizat din oficiu, fiind dispusă începerea urmăririi penale in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a anunțat Parchetul General.

Foto: captură video focuspress.ro

Back To Top