Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Guvernul a decis ca, de luni, să fie făcute controale în toate secțiile de Terapie Intensivă din țară, după incendiul de la Piatra Neamț, în care 10 pacienți au ars de vii.

 

Premierul Ludovic Orban a decis, la întâlnirea avută , astăzi, la Palatul Victoria cu Nelu Tătaru, Raed Arafat, şeful IGSU Dan Paul Iamandi şi directorul Inspecţiei Sanitare de Stat Mioara Comana, ca echipe mixte ale DSP şi IGSU să înceapă de luni controale în spitalele din țară. Vor fi vizate „toate secţiile de terapie intensivă de la nivel naţional pentru verificarea instalaţiilor şi a condiţiilor de punere în funcţiune a aparaturii medicale”.

În paralel are loc o ancheta pentru a se stabili cauza tragediei de sâmbătă.

Solicitarea din partea Guvernului vine după ce mai multe voci au atras atenția, în ultimele ore, că din cauza crizei declanșate de pandemie și a numărului mare de pacienți aflați la Terapie Intensivă, instalațiile din aceste secții sunt suprasolicitate și în mai multe spitale există riscul producerii unei tragedii precum cea de la Piatra Neamț.

Foto: Exploziv TV Neamț

Back To Top