Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, că piețele pot fi redeschise la finalul acestei săptămâni.

 

Măsura de relaxare a restricțiilor impuse în piețe ar fi justificată prin scăderea numărului de persoane confirmate cu Covid.

„Am putut să constatăm că în ultimele săptămâni numărul de persoane infectate a scăzut semnificativ. Da, probabil în perioada înainte de sărbători s-a testat mai puţin, dar această scădere se poate observa peste tot în Europa. Această scădere nu e o întâmplare, o înşurubare la date, ci este o realitate, facem parte din ţările europene unde se înregistrează o scădere. După discuţii cu specialiştii, am decis ca de la sfârşitul acestei săptămâni să fie redeschise pieţele. E cu siguranţă o veste bună şi pentru producătorii care vor să vândă în pieţe, dar şi pentru românii care vor să îşi facă provizii din timp pentru sărbătorile de iarnă”, a afirmat Klaus Iohannis, citat de News.ro.

În ultimele zile, numărul de cazuri confirmate a scăzut pe fondul numărului mic de teste efectuate, din cauza zilelor libere. În continuare, cam o treime din testele prelucrate sunt pozitive.

Back To Top