Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Guvernul și CSAT au aprobat Strategia de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 în România. Documentul, publicat deja în Monitorul Oficial, va fi prezentată în cursul zilei de vineri, de Valeriu Gheorghiţă, preşedintele Comitetului Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 (CNCAV), Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi vicepreședinte CNCAV, şi Florentina Furtunescu, Institutul Naţional de Sănătate Publică.

 

Strategia stabileşte modul de comunicare legat de vaccinare, etapele vaccinării şi grupurile profesionale prioritare, instituţiile responsabile, funcţionarea centrelor de vaccinare, modul de stocare şi distribuţie, inclusiv managementul deşeurilor rezultate. De asemenea, au fost stabilite prioritățile de care se va ține cont la vaccinarea a diferite categorii de persoane, având în vedere că "este de aşteptat ca disponibilitatea şi accesul la vaccinurile împotriva COVOD-19 să fie limitate în etapele iniţiale ce vor urma autorizării din cauza capacităţii insuficiente de producţie şi a cererii ridicate". Documentul citat de news.ro precizează că "este important ca modalitatea de alocare şi distribuire a vaccinurilor să se facă în mod echitabil".

Prioritate la imunizare va avea personalul din domeniul sănătății și cel din centrele sociale.

A ll-a etapă vizează populaţia de risc, adică adulţii cu vârsta peste 65 de ani, persoanele aflate în evidență cu boli cronice (indiferent de vârstă). În aceeași etapă au fost incluși membrii personalului din instituţii-cheie pentru funcționarea statului (Parlament, Președinție, Guvern, ministere și instituții subordonate acestora), personalului din domeniul apărării și ordinii publice, siguranței naționale și al autorității judecătorești, personalului din sectorul economic vital, personalului din învățământ și creșe, personalului poștal și din servicii de curierat, personalului cultelor religioase, personalului din mass-media care desfășoară activități cu risc crescut de expunere la infecția cu SARS-CoV-2, personalului din domeniul salubrității și deșeurilor.

În etapa a treia va fi imunizată populația generală. În privința minorilor, documentul citat de news.ro menționează că populația pediatrică va fi vaccinată "în funcție de evoluția epidemiologică și de caracteristicile vaccinurilor aprobate pentru utilizarea la persoanele sub 18 ani".

Back To Top