Categorie: Știri naționale

Mai multe persoane, inclusiv omul de afaceri Remus Truică și Prințul Paul, au fost condamnate definitiv, la pedepse cu închisoare, în dosarul “Ferma Băneasa”.

 

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat joi verdictul final în dosarul Ferma Băneasa, magistrații hotărând ca omul de afaceri Remus Truică să fie condamnat la şapte ani de închisoare, israelienii Benyamin Steinmetz şi Tal Silberstein la câte cinci ani de închisoare, iar Prinţul Paul la trei ani şi patru luni. În același dosar, jurnalistul Dan Andronic a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Omul de afaceri Remus Truică a fost luat de acasă, joi seară, de poliţişti, pentru executarea pedepsei de şapte ani de închisoare în dosarul Fermei Băneasa.

Oamenii legii nu au avut, însă, noroc și atunci când a vrut să-l ridice, de la reședința sa, pe Prințul Paul. Acesta nu este de găsit și a fost dat, deja, în urmărire internațională.

Curtea de Apel Braşov a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pe numele Prințului Paul (oficial AL ROMÂNIEI PAUL-PHILIPPE). Acesta a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă şi complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.

Back To Top