Categorie: Știri naționale

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis, la cumpăna dintre ani, un mesaj prin care le-a mulțumit românilor pentru responsabilitatea de care au dat dovadă în 2020 și le cere să facă un ultim efort, pentru a putea reveni la normalitate. În mod special, acesta s-a adresat familiilor pe care pandemia le-a îndoliat și cadrelor medico-sanitare.

 

“Ne aflăm la finalul unui an extrem de dificil, în care viața noastră a fost schimbată radical de o pandemie fără precedent. Vă mulțumesc pentru responsabilitatea de care ați dat dovadă și pentru implicarea în efortul comun de a limita răspândirea acestui teribil virus și de a-i proteja pe semenii noștri.

Din păcate, prea mulți oameni au pierdut lupta cu boala și gândurile mele se îndreaptă acum și către familiile îndoliate.

Un mesaj special de apreciere și recunoștință transmis medicilor și personalului medical, care au muncit până la epuizare și continuă să o facă pentru a salva vieți.

Privim spre noul an cu încredere și speranță că vom trece cu bine peste această grea încercare. Reîntoarcerea la normalitatea care ne lipsește tuturor este tot mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi să fim responsabili, pentru ca acest obiectiv al nostru să devină realitate cât mai curând . Vă doresc tuturor multă sănătate și un an nou fericit. La mulți ani!”, a transmis șeful statului în mesajul de Anul Nou către români.

Mesajul lui Klaus Iohannis poate fi văzut AICI.

Back To Top