Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Coordonatorul campaniei național de vaccinare anti-Covid, a dezvluit joi seară, la un post central de televiziune, o soluție posibilă pentru a începe cât mai rapid vaccinarea cadrelor didactice.

 

Acesta a spus că autoritățile analizează posibilitatea ca dozele de vaccin de la Moderna să fie rezervate profesorilor, iar astfel vaccinarea persoanelor din categoria amintită ar putea începe în februarie.

"Este un aspect pe care îl avem în analiză cu colegii de la Institutul de Sănătate Publică, pentru a încerca să prioritizăm accesul personalului din învățământ, cât mai rapid, la vaccinare. La acest moment, situația este este extrem de complicată din punct de vedere al numărului de persoanelor care sunt deja programate, al persoanelor care își fac rapelul și al disponibilizații dozelor. Aceste lucru se poate face cel mult începând cu prima săptămână din luna februarie în care putem folosi dozele de la Moderna, pentru această destinație, dar este o decizie care nu s-a luat, este în analiză pentru că ne dorim să avem cea mai bună abordare încât să oferim o soluție corectă pentru această categorie”, a explicat medicul, citat de b1.ro.

Dr. Gheorghiță a subliniat că pericolul major nu este infectarea copiilor, la școală, așa cum s-a demosntrat și în alte state, și a arătat că scopul ar fi, mai degrabă, protejarea personalului din învățământ.

Foto: Facebook / RO Vaccinare

Back To Top