Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
Răzvan Lucescu a reacţionat, în această după-amiază, la articolul apărut azi în cotidianul "Evenimentul zilei", potrivit căruia ar fi accidentat mortal o femeie de 23 de ani în ziua de 16 septembrie 1991.
Tehnicianul menţionează că soţia sa, Ana Maria, a fost la volanul maşinii la momentul respectivului accident şi nu el - aşa cum susţine articolul din "Evenimentul zilei".


"Sunt surprins şi dezamăgit că după 21 de ani de la producerea unui eveniment tragic un ziar central din România publică un subiect fără acoperire. Procurorul a dispus neînceperea urmăririi penale, considerând că accidentul s-a produs din cauza victimei. În concluzie, îi rog pe cei care vor să terfelească numele Lucescu să-mi lase familia în pace! Întotdeauna mi-am apărat familia şi niciodată n-am aruncat o faptă a mea pe umerii altei persoane. Soţia mea regretă că n-a avut nicio posibilitate de a evita accidentul. Victima a traversat printr-un loc nepermis, aşa cum s-a constatat şi în anchetă. Îi inteleg durerea domnului Miu, dar asta nu-i dă dreptul să arunce cu noroi în familia Lucescu. Deşi este nevinovată, şi soţia mea este o victimă a acelui accident, deoarece nu poate uita acea zi fatidică. De multe ori îmi pare rău că n-am fost eu la volan, dar, de fiecare dată, îmi dau seama că nimeni nu putea evita acel accident, ţinând cont de faptul că victima a sărit în faţa maşinii. Ştiu că mass-media joacă un rol important şi că eu, ca persoană publică, sunt un subiect de presă, însă nu accept să fiu batjocorit! Şi, cu atât mai mult, nu accept ca viaţa mea, a soţiei mele şi a familiei mele să devină bătaie de joc!", precizează antrenorul.
Back To Top