Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
Ludovic_OrbanPreşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ieri-seară, că parlamentarii liberali doresc, după ce puterea a refuzat declanşarea de anticipate, ca deputaţii şi senatorii USL să demisioneze din funcţii.

El a spus că va discuta această măsură cu aliaţii din USL înainte de a lua hotărârea finală. Primul gest în acest sens a fost făcut de deputatul Ludovic Orban, care şi-a scris demisia, ieri, după şedinţa extraordinară a Parlamentului.Antonescu a explicat Orban şi-a scris demisia şi i-a înmânat-o în calitate de preşedinte al partidului, mandatându-l să o anunţe public şi a adăugat că va face acest lucru când USL va lua o decizie oficială în această direcţie.

"În legătură cu decizile - Ludovic Orban a fost primul. După aceea mai mulţi colegi au făcut acelaşi lucru. A scris o demisie din Parlament, pe care nu a produs-o, deci nu a demisionat ca atare, ci mi-a încredinţat-o în calitate de preşedinte al partidului mandatându-mă să o folosesc, să o produc, să o anunţ public atunci când va fi cazul. Când vom lua o decizie oficială, toată opoziţia, o voi face", a afirmat Antonescu.
Back To Top