Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Premierul Florin Cîțu a declarat, într-un interviu pentru presa centrală, că Executivul va elimina cotizarea automată lunară la sindicat în cazul angajaților de la stat care s-au înscris într-o organizație sindicală.

 

Într-un interviu acordat g4media.ro, prim-ministrul a anunțat că Executivul pregătește, în următoarele săptămâni, o ordonanță de urgență în acest sens.

“Nu mi se pare normal ca oamenii să plătească automat o cotizație. Dacă cineva vrea să fie membru al unei organizații, trebuie să vedem dacă vrea să plătească, să facă efortul lunar să plătească. (…) Le luam pe rând, săptămâna viitoare vin cu ordonanța pe Consiliile de Administrație (nota red: OUG pentru a limita la cinci numărul maxim de membri într-un CA) și după aia venim și pe sindicate. Dar aici la sindicate mă gândesc ca principii. Rămân 30 de ani, mi se pare bizar să ai aceiași oameni în funcții 30 de ani”, a spus premierul.

Declarațiile integrale pot fi citite AICI.

Back To Top