Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a cerut conducerilor inspectoratelor județene de Poliție să reanalizeze plângerile din ultimii doi ani care fac referire la amenințări cu acte de violență.

 

Solicitarea a fost făcută ca urmare a tragediei de la Onești, după ce s-a descoperit că bărbatul care a ucis doi muncitori amenințase de mai multă vreme că va recurge la un asemenea gest (VEZI DETALII).

Ministrul Lucian Bode a precizat că raportul preliminar referitor la cazul Onești a inclus, pe de-o parte, sesizarea unităților de parchet competente pe componenta neglijenței în serviciu legat de modul în care s-a intervenit, dar pe de altă sesizarea unităților de parchet privind modul în care s-au analizat reclamațiile din ultimii ani legate de individul care a comis dubla crimă.

“A doua componentă a raportului preliminar mai prevede o măsură, pe care o anunț acum, am dispus declanșarea la nivelul tuturor structurilor Poliției Române a unui proces de reanalizare a petițiilor și sesizărilor fără caracter penal din ultimele 24 de luni pentru a identifica situațiile în care petenții amenință cu săvârșirea actelor de violență”, a declarat Lucian Bode.

Back To Top