Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Ministrul de Finanțe, Alexandru Nazare, consideră că promulgarea legii bugetului și a legii bugetului asigurărilor sociale de stat (VEZI DETALII) demonstrează încrederea acordată de președintele Klaus Iohannis în strategia actualului Executiv.

 

“Președintele României, Klaus Iohannis, a acordat în această seară votul de încredere Guvernului și Ministerului de Finanțe prin promulgarea legii bugetului de stat și a asigurărilor sociale pe anul 2021.

Este un buget robust, realist, care pune bazele unei creșteri economice echilibrate și sustenabile. Este un buget care ne aduce pe o traiectorie de ajustare fiscal bugetară în linie cu recomandările Comisiei Europene și care va permite României accesul la cele 30 de miliarde de euro din Mecanismul de Redresare și Reziliență, atât de necesare pentru dezvoltarea economică de durată”, a reamintit ministrul de Finanțe, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Back To Top