Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Formația Celelalte Cuvinte va transmite live, pe Facebook, concertul pe care îl va susține pe 21 martie, de la ora 20.00, la Trei Beţivi Bar din Bucureşti, unde accesul publicului nu va fi permis.

 

“Este primul stream live al trupei pe care îl  văd ca o formă  de restituire către fanii și publicul nostru din lipsa concertelor live cauzate de această perioadă prelungită  de pandemie. Nu pot decât să mulțumesc celor de la «Trei bețivi  bar» pentru inițiativă”, a declarat Călin Pop pentru miscareaderezistenta.ro.

“Folosind tehnologia interactivă VR (Virtual Reality) transmitem toată întâmplarea cu vedere de 360 de grade. Vă puteți plimba astfel cu mouse-ul sau cu telefonul ca și cum ați fi în bar, lângă trupă, instrumentele și muzica lor.

Abia așteptăm să ii vedem live și să ne încălzească și răcorească sufletele obosite de frig, de dor, de pandemie, de pasiuni, de zbucium, de ură, de politică.

Vă așteptăm duminică seara să ne conectam cu totii folosind toate urechile, simțurile și emoțiile ...

Intrarea și spiritul sunt libere!

Donația minimă recomandată pentru susținerea evenimentului este de 40 de lei.

IBAN: RO23INGB0000999906188612

Titular cont: Trei Betivi SRL

Banca: INGB CENTRALA

Moneda: RON

SWIFT: INGBROBU

BIC: INGB”, au scris reprezentanții trupei pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Back To Top