Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Utilizatorii platformei dedicate programării pentru vaccinarea anti-Covid vor putea afla, chiar din portal, tipul de vaccin utilizat în fiecare centru, dar și o estimare a timpului de așteptare, până la imunizare.

Acestea ar fi următoarele modificări majore care vor fi aduse platformei după ce, acum o săptămână, pentru fiecare centru operaționalizat sau care urmează să devină funcțional au fost introduse liste de așteptare.

“Sunt câteva elemente esenţiale care vor fi schimbate la platforma de programe şi anume primul aspect care urmează să fie disponibil este estimarea timpului probabil al vaccinării, perioada, intervalul de timp în care persoana care se înscrie pe lista de aşteptare va putea fi vaccinată efectiv. Al doilea lucru efectiv încercăm să transparentizăm tipul de vaccin din respectivul centru de vaccinare pentru că o persoană care stă 30 de zile pe lista de aşteptare, ajunge să se programeze într-un centru şi îşi dă seama efectiv că nu vrea să se vaccineze cu acel vaccin ceea ce pentru noi nu ar trebui să se întâmple. Mi se pare firesc ca omul să ştie de la început pe ce liste de aşteptare se programează şi pe ce tip de vaccin chiar dacă până la urmă disponibilitatea mai multor vaccinuri nu este neapărat un obiect care să permită alegerea vaccinurilor, ci să permită programarea şi accesul într-un număr mai mare de persoane la vaccinare plecând de la premisa că cele patru vaccinuri au beneficii maximale faţă de forme severe, faţă de complicaţiile bolii”, a anunțat Valeriu Gheorghiţă, potrivit News.ro.

Potrivit coordonatorului campaniei de vaccinare, pe 13 aprilie vor fi deschise peste 350 de cabinete pentru Pfizer. De asemenea, de luna viitoare va creşte numărul de persoane programate la un cabinet, de la 60 la 90. Astfel, capacitatea cabinetelor va crește cu 50%.

Foto ilustrație (Prefectura Prahova)

Back To Top