Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Regulile privind decesele în rândul persoanelor infectate cu SARS-CoV-2 și în privința pacienților Covid în stare grave vor fi modificate radical în aceste zile. Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, va semna vineri un ordin în acest sens.

”Ordinul de ministru este în lucru în acest moment. Cel târziu mâine va fi semnat. Vor conţine toate modificările cerute de reprezentanţii cultelor, va conține modificări pe care MS le consideră necesare, vorbim de măsuri de protecţie. Vorbim de un ordin din aprilie 2020, deci e vorba de un ordin de mai bine de un an de zile. Toate solicitările cultelor vor fi incluse în noua formă a ordinului”, a declarat Vlad Voiculescu.

Ordinul va fi publicat în Monitorul Oficial cel târziu săptămâna viitoare și va stabili noile reguli privind înmormântarea persoanelor infectate cu Covid care au decedat. Ministrul a  mai anunțat că trupurile persoanelor decedate vor fi puse în sicrie care vor fi sigilate.

Potrivit noilor reguli, însă, cu respectarea unor norme stricte, preoții și chiar aparținătorii vor avea acces în spitale, la pacienții în stare gravă.

 

Foto: bzb.ro

Back To Top