Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
Fostul director general al Companiei Naţionale a Căilor Ferate Române, Mihai Necolaiciuc, - adus în România în 20 aprilie 2011 din SUA, pentru a fi judecat pentru prejudicierea companiei cu 70 de milioane de euro - a părăsit astăzi închisoarea, după revocarea tuturor mandatelor de arestare emise pe numele său.
La cererea procurorilor anticorupţie, în cursul anului 2009, Judecătoria sectorului 1 Bucureşti a emis mandate de arestare preventivă şi de urmărire internaţională pe numele inculpatului Necolaiciuc Mihai. În data de 22 iunie 2009, Necolaiciuc Mihai a fost arestat de autorităţile judiciare din SUA şi, după derularea procedurilor de extrădare, la data de 1 martie 2011, s-a dispus extrădarea acestuia în România.

Tribunalul Bucureşti a admis, joi, recursul lui Necolaiciuc, care reclamase decizia Judecătoriei scetorului 1 prin care i-a fost prelungit mandatul de arestare.
Decizia tribunalului este definitivă.

Întrucât şi celelalte trei mandate de arestare au fost revocate în timp, fostul director general al CN CFR, Mihai Necolaiciuc, va fi judecat, în continuare, în stare de libertate, pentru prejudicierea companiei feroviare cu 70 de milioane de euro.
Într-una din deciziile de revocare a mandatului de arestare, instanţa a impus în cazul lui Necolaiciuc interdiciţia de a părăsi localitatea de domiciliu.
Back To Top