Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Știri naționale
bocPremierul Emil Boc a declarat, ieri seară, că una dintre măsurile dispuse de Comandamentul de Urgenţă instituit la Ministerul de Interne va consta în înteţirea controalelor pe care Inspecţia Muncii le face pe şantierele unde muncitorii lucrează în aer liber.

Emil Boc: "Am cerut aplicarea procedurilor specifice pentru Inspecţia Muncii. Există prevederi legale, există proceduri ce spun că atunci când avem ger de minus 15 - minus 20 de grade patronii care au muncitori ce lucrează în aer liber trebuie să asigure acestora cel puţin un litru de ceai cald pe zi şi să le pună la dispoziţie spaţii pentru pauze, iar dacă este nevoie să reducă chiar programul de lucru cu compensare sau cu altă formă de recuperare a programului.

Deci, atenţie, Inspecţia Muncii va verifica şantierele în lucru şi va aplica sancţiuni dacă nu se vor respecta condiţiile prevăzute de lege astfel încât cei ce lucrează la temperaturi scăzute să aibă protecţia necesară şi prevăzută de lege".
Back To Top