Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
adriana_saftoiu
Adriana Săftoiu, deputat PNL ales în Colegiul Urlaţi, a demisionat astăzi din Parlament. Săftoiu a fost singurul parlamentar liberal care şi-a dus până la capăt demisia anunţată săptămâna trecută. Atunci, toţi senatorii şi deputaţii PNL spuseseră că vor părăsi Parlamentul ca formă de protest pentru faptul că actuala putere nu părăseşte guvernarea.

„ Eu cel puţin consider că odată ce faci un gest de genul acesta, nu există o negociere din punctul acesta de vedere. Când mi-am depus acea demisie, am fost absolut convinsă că e singurul lucru pe care-l putem face, ca să ajungem la alegeri anticipate, care este singura variantă pentru a ieşi din actuala criză politică şi socială mult mai gravă decât criza economică.

În egală măsură, sunt de acord cu orice opinie care spune că o demisie a unui parlamentar nu schimbă situaţia şi nu va duce la alegeri anticipate. Numai că demisia e un act individual, de minimă demnitate şi onoare şi când ai spus că o faci, nu te retragi zicând «ştiţi, aşa mi-a spus partidul». Atunci, să mă ierte Dumnezeu, ce pot să mai spun când noi zicem că Roberta Anastase sau cutare din PDL răspund la comanda politică?", a spus Săftoiu într-un interviu la RFI.
Back To Top