Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Certificatul verde de vaccinare va fi lansat pe 1 iulie la nivel european, iar România este în grafic în acest moment cu procedurile pentru ca certificatul să fie disponibil începând cu această dată, a anunțat joi Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, în cadrul unei conferințe de presă.

Baciu, care este și vicepreședintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), spune că va fi lnsată o platformă dezvoltată și securizată de STS, de unde va putea fi descărcat acest certificat în baza contului creat de fiecare utilizator.

Certificatul va putea fi descărcat de persoane care s-au vaccinat împotriva COVID-19, persoane care au trecut prin boală - prezența unui test PCR pozitiv nu foarte îndepărtat, absența infectării în acest moment dată de un test PCR negativ.

Sistemul tehnic al certificatului digital al UE privind COVID a fost lansat marți, 1 iunie, iar șapte țări din blocul comunitar (Bulgaria, Cehia, Danemarca, Germania, Grecia, Croația și Polonia) au decis să-l utilizeze și să elibereze ”pașapoarte verzi” chiar din prima zi, deși termenul de aplicare al regulamentului este 1 iulie, după cum a anunțat Comisia Europeană.

Back To Top