Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Premierul Florin Cîțu a reacționat, vineri dimineață, într-o postare pe pagina sa de Facebook, la informația propagată în spațiul public în ultimele ore, cum că Bruxelles-ul a respins Planul Național de Redresare și Reziliență transmis de România și la retrimis la București.

“Spulber un fake news de la prima oră. PNRR nu a fost respins. PNRR nu a fost retrimis”, a scris premierul, fără alte precizări.

Totul a început după ce HotNews.ro a prezentat documente conform cărora Comisia Europeană a transmis reprezentanților României mai multe observații extrem de critice, pe mai multe componente, de la infrastructură până la educație. Cele mai multe critici se referă la faptul că nu sunt justificate costurile, că unele sunt supraestimate, că sunt neconcordanțe între sume, că lipsesc metodologiile de calcul și că au fost furnizate informații neclare legate de proiecte, mai scrie sursa citată după ce documentul a fost discutat joi la Bruxelles cu reprezentanții Comisiei Europene.

Pe de altă parte, HotNews precizează că astfel de sesiuni de evaluare se fac cu toate statele aplicante, Comisia cerând frecvent clarificări și procedând la negociere în privința costurilor.

Update - "Comisia Europeană a început evaluarea aprofundată a planurilor de redresare şi rezilienţă pe care le-a primit.  În această perioadă, nu vom putea furniza o evaluare preliminară.

Astfel cum este prevăzut în Regulamentul de instituire a Mecanismului de redresare și reziliență, pe parcursul întregii perioade de evaluare, Comisia va acționa în strânsă colaborare cu statul membru în cauză cu scopul de a clarifica orice potențială întrebare deschisă prin, spre exemplu, solicitarea de informații suplimentare.

Obiectivul nostru este de a colabora cu statele membre pentru a asigura utilizarea optimă a acestor fonduri", a precizat, vineri, Reprezentanța în România a Comisiei Europene.

Back To Top