Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

fenomene meteo accident feroviar tabela mersul trenurilor
Categorie: Știri naționale

Fenomenele meteo din ultimele ore au afectat circulația trenurilor. În sud-est sunt, de asemenea, probleme, după un accident feroviar produs la Fetești.

CFR Călători a anunțat că, “din cauza condițiilor meteo nefavorabile înregistrate în seara de 28.07.2021, în partea de nord, vest, centru a ţării, si in zona Municipiului București care au produs deranjamente ale infrastructurii feroviare şi în alimentarea cu energie electrica la rețeaua de tracțiune a trenurilor și alimentare a stațiilor, trenurile de călători înregistrează întârzieri de până la 420 minute”.

În același timp, unele curse au fost deviate, iar multe altele anulate, joi, pe ruta București – Constanța, după un accident produs azi-noapte, la Fetești (VEZI DETALII).

Informații în timp real despre fiecare cursă CFR

CFR menționează că “personalul de tren este instruit să ofere informații călătorilor despre legăturile existente pentru trenurile afectate, fiind în permanent contact cu pasagerii din tren și comunică dispeceratului central necesități de asigurare a legăturilor pentru alte trenuri în stațiile de pe traseu”.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din stațiile CFR, 021/9521 (pentru traficul intern plecări/sosiri din București Nord) sau să se adreseze personalului din stații.

De asemenea, pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Cluj Napoca, Brașov, Iași și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor, precum și programul “Trenul meu” care oferă informații în timp real cu privire la localizarea trenurilor înscrise în circulație.

Călătorii pot cere restituirea contravalorii biletului dacă renunță la călătorie

“Pasagerii care au bilete/abonamente la trenurile afectate şi vor să renunţe la călătorie, vor primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Intern”, mai menționează CFR Călători.

Back To Top