Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale
Ceartă între doi intelectuali altădată apropiaţi. Protagoniştii: Traian Radu Ungureanu şi Alina Mungiu Pippidi.
Disputa a plecat de la un editorial semnat de Alina Mungiu Pippidi în "România liberă", articol în care povestea cum decursese audierea organizată la PE, pe tema situaţiei din România, audiere care îi avusese ca protagonişti pe Victor Ponta şi Crin Antonescu.
A.M. Pippidi l-a pomenit în acel editorial şi pe T.R. Ungureanu, motiv pentru care acesta a reacţionat pe blogul său personal.
Iată ce a scris A.M. Pippidi despre T.R. Ungureanu:·"Traian Ungureanu s-a purtat ca pe stadion, cu un nivel al englezei greu de crezut la cineva ca el, care a stat cinsprezece ani în Anglia. Trist, trist!"

Iată reacţia lui T.R. Ungureanu:·"·Îmi pare rău dar n-am ce face. Am respectat-o și am înghițit, fără reacție, destule bădărănii. Faza politicoasă s-a terminat.·
Alina Mungiu-Pippidi notează, după recentul bairam propagandistic organizat în clădirea Parlamentului European, de Ponta și Antonescu, noii ei tovarăși de idei și societate civilă:
" Traian Ungureanu s-a purtat ca pe stadion, cu un nivel al englezei greu de crezut la cineva ca el, care a stat cinsprezece ani în Anglia. Trist, trist ! "
Și încî dînsa nu știi și proastî e franșeza mea. Ca sî nu mai vorovim di jermana pi cari n-o dovedesc da loc.
Pentru că mă descurc bine pe românește, o povațî: get a life!"

Back To Top