Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Știri naționale

Sens giratoriu modern, la Otopeni, pe Centura municipiului Bucureşti! Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunţat astăzi că a fost emisă autorizaţia de construire pentru acest obiectiv menit să faciliteze accesul şoferilor care vin dinspre Otopeni.

"Veste bună pe final de săptămână - tocmai ce a fost emisă autorizația de construire pentru o soluție pe care am propus-o anul acesta și iată că o implementăm rapid, atât de necesară pentru fluidizarea circulației pe șoseaua de centură a Bucureștiului, în punctul de intersecție cu Strada Gării Otopeni. Vorbim despre construirea unui sens giratoriu modern, de tip turbogirație, la care se adaugă construirea unei benzi dedicate, destinată mașinilor care circulă dinspre DN1/Mogoșoaia în direcția Tunari și care astfel pot merge înainte, fără să fie obligați să mai dea prioritate în sensul giratoriu. Cei care trec zilnic pe acolo știu ce ambuteiaje se creează acum din cauza acelui giratoriu improvizat. Un alt beneficiu al proiectului: siguranța rutieră pe timp de noapte prin acest punct va fi îmbunătățită, prin instalarea a 16 stâlpi de iluminat", a declarat ministrul Cătălin Drulă.
 
Lucrarea se încheie la toamnă, iar investiția se ridică la 1,8 milioane de lei, bani proveniți din bugetul de întreținere a drumurilor, a mai precizat ministrul Transporturilor.

Back To Top