Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

fabrica Holzindustrie Schweighofer din Sebes
Categorie: Știri naționale

Deznodământ, în instanță, cazul procesului deschis de austriecii de la grupul Schweighofer (actual HS Timber) împotriva Gărzii Forestiere și Poliției, privind un export de cherestea în valoare de peste 800 de mii de euro care a stat luni întregi sechestrat în Portul Constanța, anunță jurnaliștii de la RISE Project.

Cele 78 de containere au fost confiscate de autorități în noiembrie 2019, din cauza unor neconcordanțe între declarațiile vamale și avizul de însoțire a mărfii. Schweighofer ar fi folosit o firmă tampon din grup pentru a vinde cheresteaua în Japonia, Arabia Saudită și Kuwait.

Austriecii au contestat procesul verbal de contravenție, iar Judecătoria Alba le-a dat inițial câștig de cauză in primă instanță. Apoi, la Tribunalul Alba, au pierdut definitive, scrie Rise Project. Judecătorii motivează că grupul Schweighofer nu a respectat normele privind trasabilitatea lemnului și că a încălcat legislația silvică, magistrații precizând că “gradul de pericol social al faptei comise de petenta intimată este unul deosebit de ridicat (...)”. Așadar, austriecii plătesc amenda și rămân totodată fără marfă, potrivit RISE Project, care acum mai bine de un an publica o amplă anchetă privind tocmai exportul blocat la Constanța (VEZI DETALII).

Back To Top